Facebook új üzenő fal

Ahogy gyarapodik a tartalom a Facebook-on, ahogy egyre több – felesleges – tartalmat megosztanak egymással az emberek, akarva akaratlanul spammellnek. Valószínűleg ez az egyik legnagyobb mozgatórugója annak, hogy ismét változni fog az üzenő falunk.

Tegnap – 03.07. péntek – bejelentették, hogy viszonylag nagy változás fog történni a Facebook üzenő fallal kapcsolatban. A bejelentésig nem is lehetett csak találgatni, hogy milyen változások lehetnek.
Azontúl, hogy a Google és egyéb közösségi oldalak is rendesen fejlődnek, újdonságokat mutatnak be, a Facebooknak az iszonyatosan nagy tartalommal is meg kell tudni küzdenie. Ezért erős fejlesztések alá vonták az üzenő falat és a vele együttműködő keresőt is.
A tartalmakat kategorizáltan is tudjuk böngészni, külön képekre, zenére stb.. A képek sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak mostantól és jobban az ismerőseink köré szerveződnek a megjelenített tartalmak.
Előjáróban ennyi, amiről érdemes beszélni, a többit inkább kipróbálás után.
A Facebook ezt a fejlesztést is – mint a többit – apránként fogja bevezetni, kisebb, nagyobb csoportokban, így ha valaki hamarabb szeretne szert tenni rá, itt tud feliratkozni: https://www.facebook.com/about/newsfeed

Buy and Trade Bitcoin at Binance