Mit tehetünk a Facebookos lájk-vadász oldalak ellen

Bizonyára sokan találkoztunk már a Facebookon olyan megosztással, amiben egy képpel, képre írt szöveggel felkeltették az érdeklődésünket, de a tartalomért cserébe lájkolni kell az oldalt. Bosszantó, lájk-vadász és különben is. Találtunk egy ellenfelet, ráadásul Magyart!

Milyen a lájk-vadász oldal?

Pontosan ilyen a lájk-vadász oldal, mint ez az állítólagos elszakad felsős sportolónőt mutogatóA facebookon megosztásként terjeszti az alábbi, figyelemfelkeltő képet.


Egy figyelem felkeltő megosztás

Majd, ha valaki kattint rá, csak akkor mutatja meg a mögöttes tartalmat – amire már nagyon kíváncsi a látogató -, ha lájkoljuk az egybeegycsirket.com oldalát. Ez egy idő után bosszantó, mert minek lájkoljam már az ezredik ilyen oldalt.


Ha tartalom kell, lájkolj


Mondom, lájkolj...

Mi a megoldás, hogy ne kelljen lájkolni ezeket az oldalakat?

Erre egy igen kellemes kis alkalmazást fejlesztett ki pár magyar (Hernádi Tamás, Plesoczki István, Török Péter), nevezetesen a Like Viewer-t.

Egy kattintással feltelepül, majd az adott oldalon rákattintunk az alkalmazás ikonjára és már meg is kaptuk a hőn áhított tartalmat. Ami megjegyzem, teljesen megegyezik azzal a képpel, amivel az oldalra csaltak bennünket.


Egy kattintásra a megoldástól


Végre a tartalom is meg van, bár ugyan az mint a facebook megosztásnál...hurrá

Kellemes szórakozást mindenkinek és köszönjük a srácoknak a fejlesztést! A fejlesztők Facebook oldala: https://www.facebook.com/likeviewerapp

Like Viewver letöltése: Chrome addon 

Like Viewer letöltése: Firefox addon

Buy and Trade Bitcoin at Binance